Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с AR 147 2.0 TS моля помагайте!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми днеска трябва да ходя да я взема по някое време че нщо много се забавиха незнам защо...

Comment

Първоначално публикувано от samorai1000 Покажи съобщение
      Ми днеска трябва да ходя да я взема по някое време че нщо много се забавиха незнам защо...
      А Ауто - тая кола ако заработи изобщо банкет трябва да дадеш. Моята навремето за два дни я оправих
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първите километри не я натискай поне 3000 км до 3000 оборота .... съвет .... ако си ремонтирал двигателя ...
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Първите километри не я натискай поне 3000 км до 3000 оборота .... съвет .... ако си ремонтирал двигателя ...
          Че може да се разпадне след тоя ремонт
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          0879369082

Comment

абе айде недей дано не му разпадне преполагам че хората разбират кво прават но дано след ревизията да е на добре между другото да питам колегата ''самурай'' колко излезна целия основен ремонт с труда.
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin

Comment

Кво става с колата, предполагам си я взел вече?
              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Колеги взех я колата още четвъртък, но реших че ще я пробвам малко преди да давам коментари, а и имах изпит петъка сутринта, та ви пиша чак сега....
                Тааа колицата е напълно готова всичко е сменено в момента моторчето си работа чудно sele-то също се справя отлично, но все пак съм минал само 100 километра с нея няма даже още 100, а и понеже сменяхме сегменти, лагери и куп щуротии си я карам бавничко с не повече от 2500 3000 оборота никва рязка газ нищо искам да си я разработя както трябва та тогава вече след 3000 км и като сменим маслото като направим пълен реглаж на скоростите и мотора мине през една пълна диагностика ще разберем потенциала и дали наистина нещата са се подобрили. Щото да не стане само да настъпя газта и да се върнем в стартова позиция

Ако има някакви проблеми ще ви пиша но да се надяваме няма да има

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:07 ----------

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                абе айде недей дано не му разпадне преполагам че хората разбират кво прават но дано след ревизията да е на добре между другото да питам колегата ''самурай'' колко излезна целия основен ремонт с труда.
                Начи колега около 2000 лева излезна всичко, само че то не беше баш основен ремонт просто шлайфах коляновия вал смених биелни и основни лагери и едната биела и вече ползвах момента да сменя каквото мога по мотора докато е отворен сегменти че бяха яко износени гумички на клапани едната пружина на клапаните че беше омекнала ремъци ролки съединител масла всичко което беше тръгнало да здава багажа та сега моторчето е като ново и да се надяваме са си свършили работата добре и няма да имам проблеми нататък

Comment

2000 лв.

Само ремонта имаш ли представа колко е, без допълнителните неща като съединител, масло, ремъци...

П.П: Стискаме палци всичко по колата да е ОК, и след разработката да раздаваш смело газта
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                    2000 лв.
                    Много ли е това за смяна на изброените неща в нормален (не-гаражен) сервиз в София..?

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                      2000 лв.

Само ремонта имаш ли представа колко е, без допълнителните неща като съединител, масло, ремъци...

П.П: Стискаме палци всичко по колата да е ОК, и след разработката да раздаваш смело газта
                      } Що бе колега много ли ти се виждат паричките аз мисля че са си даже малко за нещата който направиха, а честно като гледам как са работили момчетата са я направили под капака като нова, доста добре са се справили от видяното до момента...

Comment

} Що бе колега много ли ти се виждат паричките аз мисля че са си даже малко за нещата който направиха, а честно като гледам как са работили момчетата са я направили под капака като нова, доста добре са се справили от видяното до момента...
                        Ми не са малко... да си беше купил друг мотор щеше да ти е в пъти по-евтино.
                        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Ми не са малко... да си беше купил друг мотор щеше да ти е в пъти по-евтино.
                          е да ма нз къв ще е мотора като го взема може да е по зле от моя дори а така поне моя си е почти новичък така, а дори да взема друг пак трябваше да му сменям ремъците и съединителя така че смятам че напраив правилния избор пък времето ще покаже

Comment

е да ма нз къв ще е мотора като го взема може да е по зле от моя дори а така поне моя си е почти новичък така, а дори да взема друг пак трябваше да му сменям ремъците и съединителя така че смятам че напраив правилния избор пък времето ще покаже
                            И два дена си скъсаш нервите в КАТ да ти сменят талоните щото ако решиш да я продаваш и другия човек е от друго населено място и иска да си я прехвърли няма да стане ...... аз ми се върза 1400-500 с шлайфане блок колянов лагер сегменти гумички гарнитури шлайфане на глава антифриз масло .... 4000 съм минал още 1000 и ще сменям маслото и съм доволен за сега

Ramstein - Benzin

Comment

Е те тоя ремонт без съединител - 800лв. части и труд. И без ремъци. Съединителя така и иначе се сваля
                              Дано всичко е наред, имаш си една скъпоценна кола. Пиши след 2000км. и ако видиш, че гори масло и пуши отзад - връщай
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Колеги айде пак да ви помоля за малко помощ... преди около седмица забелязах че ауспуха изкарва леко син дим отзад... това се случва и на студен и топъл мотор, първоначално помислих че е просто по богата сместа за да работи нормално на студен мотор... Това нормално ли е докато се олегнат сегменти и части или е проблем защото все като питам познати всички казват че е така, като се разработва мотора... Маслото като го гледах преди седмица не беше мръднало днеска пак ще го проверя че все не мога да я хвана тая мойта кола на студен мотор да седи наравно все по някви наклони спирам.. А и вчера вечерта и погледнах маслото обаче бях я карал преди 10 минути и маслото беше под максимума, но това ако не греша е нормално щото има още масло което не се е стекло в картера...

Comment

Working...
                                X